Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Τρέχει» το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, στην Αθήνα ο Φινκ

«Τρέχει» το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, στην Αθήνα ο Φινκ

Μια κακή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με τον χειρότερο τρόπο, αλλά από σήμερα οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα. Όλα αρχίζουν με την επιλογή προπονητή, η πρόσληψη του οποίου είναι κομβικής σημασίας για το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάρει την απόφαση για τον εκλεκτό, αφού συμβουλευτεί τους συνεργάτες του, ενδεχομένως και τον Πιέρ Ντρεοσί που θα κάνει και τις δικές του προτάσεις εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει σε θέση γενικού διευθυντή. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψη του είναι ο Τόρστεν Φινκ. Ο Γερμανός προπονητής, που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μαουρίσιο, βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει κάποιες επαφές με τους «πράσινους», χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπογράψει, αφού θα γίνουν επαφές και με άλλους υποψηφίους.

Ο 53χρονος άλλοτε παίκτης της Μπάγερν έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό με θητείες σε ομάδες όπως Ζάλτσμπουργκ, Βασιλεία, Αμβούργο, ΑΠΟΕΛ και Αούστρια Βιέννης, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο ήταν προπονητής στην Βίσελ Κόμπε του Αντρές Ινιέστα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ το 2020. Αποφάσισε να παραιτηθεί για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και θέλει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στο μεταξύ, από σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι σε άδεια διακοπών, με το ραντεβού για προετοιμασία να είναι προς τα τέλη Ιουνίου. Άλλωστε το νέο πρωτάθλημα έχει οριστεί να αρχίσει στις 21 Αυγούστου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*