Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Το trollάρισμα του αιώνα στη Man Utd

Το trollάρισμα του αιώνα στη Man Utd

Οπαδοί της Λίβερπουλ περιμένουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το αυριανό ευρωπαϊκό ντέρμπι στο Ανφιλντ. Στο μεταξύ, φρόντισαν να τους “τρελάνουν” με μια φωτογραφία-ΕΠΟΣ!

Το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι “REDS” περιμένουν πως το Ανφιλντ θα ζήσει μεγάλες στιγμές, ενώ την ίδια ώρα οι “Red Devils” πήραν ειδική άδεια από την UEFA για να ταξιδέψουν αυθημερόν.

Στο μεταξύ, οι οπαδοί των γηπεδούχων φρόντισαν να “πικάρουν” τους αντιπάλους τους με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Χωρίς κραυγές, χωρίς βρισιές, χωρίς απειλές. Μόνο με μια φωτογραφία. Μια απλή φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Σε αυτή, φαίνεται ο Στίβεν Τζέραρντ να πανηγυρίζει με την κούπα του Champions League, μετά τον επικό Τελικό στην Κωνσταντινούπολη. Δίπλα, υπάρχει εικόνα από το μουσείο της ομάδας, στο οποίο υπάρχει το τρόπαιο της διοργάνωσης! Αυτό το τρόπαιο που σήκωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999, με την ανεπανάληπτη ανατροπή επί της Μπάγερν Μονάχου!

Γιατί όμως η αυθεντική κούπα βρίσκεται στο Ανφιλντ; Πολύ απλά επειδή η Λίβερπουλ την κατέκτησε πέντε φορές και την πήρε στο σπίτι της, όπως συμβαίνει αυτόματα με κάθε ομάδα που φτάνει τους πέντε θριάμβους.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ” γράφει η σχετική αφίσα και συνεχίζει: “Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το τρόπαιο του Champions League που κατακτήσατε το 1999. Τώρα, βρίσκεται ΜΟΝΙΜΑ στο Μουσείο της Λίβερπουλ“.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*