Home / Ομάδες / Το «France Football» αποκαλύπτει συνάντηση Ρονάλντο με τον ιδιοκτήτη της Παρί

Το «France Football» αποκαλύπτει συνάντηση Ρονάλντο με τον ιδιοκτήτη της Παρί

«Φουντώνουν» τα σενάρια

Αθήνα
Ένα από τα ενδεχόμενα ζητήματα που αποκτούν αυξανόμενη έκταση με την πάροδο του χρόνου, ειδικά τους τελευταίους μήνες, είναι και αυτό που αφορά στην επιθυμία των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν να ενισχύσουν τους πρωταθλητές Γαλλίας με ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Κι εάν, όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος του σεναρίου αυτού, ο Πορτογάλος άσος βρισκόταν πιό κοντά στην έξοδο επί Ράφα Μπενίτεθ, άμα τη αφίξει του Ζινεντίν Ζιντάν, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, καθώς ο Γάλλος τεχνικός φρόντισε να ικανοποιήσει το ιδιόρρυθμον του χαρακτήρα που διαθέτει -χωρίς αμφιβολία- ο Ρονάλντο.

Ο «Ζιζού» έσπευσε να αποθεώσει τον κορυφαίο μεσοεπιθετικό και επί της ουσίας να τον …διαχωρίσει από τους συμπαίκτες του, λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι είναι ξεχωριστός. Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος της υπόθεσης, η βούληση των ιδιοκτητών της Παρί είναι δεδομένη, όπως αδιαμφισβήτητο είναι και το δεδομένο πως δεν φείδονται χρημάτων, προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία τους.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, η αποκάλυψη του «France Football» αναμένεται να δώσει νέα τροφή στους συνωμοσιολόγους, αλλά και να αυξήσει ακόμη περισσότερο την φημολογία σχετικά με την ενδεχόμενη συνεργασία Παρί Σεν Ζερμέν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το έγκυρο γαλλικό περιοδικό στην ηλεκτρονική έκδοση του, ο διάσημος Πορτογάλος συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον πρόεδρο των «πρωτευουσιάνων», Νασέρ Αλ Κελαϊφί, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο ανδρών.

Στο σχετικό ρεπορτάζ δίνονται συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το ταξίδι που έκανε ο Ρονάλντο με το ιδιωτικό τζετ του στην γαλλική πρωτεύουσα, για τους ανθρώπους που τον συνόδευαν, αλλά και για την χρονική συγκυρία της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και το χατ-τρικ του Πορτογάλου (σ.σ. έφτασε στα 94 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) στο 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ, που έδωσε την πρόκριση στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League και τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του θεσμού…

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*