Home / Άλλα Σπόρ / Το φωτογραφικό αφιέρωμα της ΕΦΟΕπΑ για τα 50α γενέθλια του Καλλίνικου Κρεάνγκα

Το φωτογραφικό αφιέρωμα της ΕΦΟΕπΑ για τα 50α γενέθλια του Καλλίνικου Κρεάνγκα

Μισό αιώνα ζωής έκλεισε την Τρίτη 08/03 ο μοναδικός Καλλίνικος Κρεάνγκα και με αυτή την ευκαιρία η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δημοσίευσε φωτογραφικό αφιέρωμα για τις σημαντικότερες από τις τεράστιες επιτυχίες του. Πέρασαν σαν νεράκι τα χρόνια από τότε που ήρθε για ν’ αλλάξει την κατεύθυνση του αθλήματος στην Ελλάδα, αλλά οι διακρίσεις, οι συγκινήσεις, η περηφάνια, που μας χάρισε θα είναι αναλλοίωτες εις το διηνεκές!

Από το πρώτο μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση το 1991 με το χάλκινο στο διπλό μικτό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μέχρι την απίστευτη διάκριση της εθνικής ομάδας να φτάσει στον τελικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013. Μία εκπληκτική πορεία 30 ετών από τον αθλητή-θρύλο, τον επαγγελματία-πρότυπο, που συνεχίζει την ανεκτίμητη προσφορά στο άθλημα.

Στο κανάλι της στο youtube η ΕΦΟΕπΑ κατέγραψε σε βίντεο 8 λεπτών όλες τις μεγάλες στιγμές του Κρεάνγκα, προκαλεί συγκίνηση και φέρνει πολύ ευχάριστες θύμισες στους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*