Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Το σερί του ο Ολυμπιακός

Το σερί του ο Ολυμπιακός

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες προέρχονται από το 3-0 επί της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησαν με 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο Αγρίνιο, διευρύνοντας περισσότερο το αήττητο σερί τους.

Συγκεκριμένα, μετρούν 29 ματς χωρίς ήττα μακριά από το Καραϊσκάκη και χρειάζονται άλλα πέντε παιχνίδια για να καταρρίψουν το απόλυτο ρεκόρ της ομάδας του Μίτσελ (με 34 αγώνες χωρίς ήττα).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέντρο Μαρτίνς θα κάνει ροτέισον ενόψει και του μεσοβδόμαδου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Σα αισθάνεται ενοχλήσεις και θα προφυλαχθεί, ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος και οι Ραφίνια, Μπουχαλάκης θα πάρουν ανάσες για να είναι στο 100% κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Τζολάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Καμαρά, με τον Βαλμπουενά πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βρουσάι με τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Τιάγκο Σίλβα.

Διαβάστε ακόμη

Πονάει ο Σα, παίζει ο Τζολάκης με Παναιτωλικό

Ο Φορτούνης, ο… Ντε Μπρόινε κι ο Βαλμπουενά!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*