Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Το παρασκήνιο για Χοσεϊνί και ΑΕΚ, το υπαρκτό ενδιαφέρον και ο μισθός του!

Το παρασκήνιο για Χοσεϊνί και ΑΕΚ, το υπαρκτό ενδιαφέρον και ο μισθός του!

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματζίν Χοσεϊνί αποκαλύπτουν τουρκικά Μέσα και το sportfm.gr έχει τις… απαντήσεις σε όλο το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Ο Ιρανός στόπερ που μένει ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι… γνώριμος στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το όνομά του σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είχε πέσει στο κιτρινόμαυρο τραπέζι επί θητείας του Ίλια Ίβιτς, αλλά ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δεν είχε προχωρήσει την περίπτωσή του αφού δεν τον θεωρούσε ιδανική επιλογή για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Κάπως έτσι, κατέληξε στην επιλογή του Νασίμ Χνιντ, η οποία προς το παρόν δείχνει αποτυχημένη.

Οι νεότερες πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως το δημοσίευμα από την Τουρκία έχει βάση και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χοσεϊνί είναι απολύτως υπαρκτό, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι παραπάνω ή να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Παράλληλα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Ιρανός κεντρiκός αμυντικός βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ και της Ελλάδας, αρκεί να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να καλύψουν τα «θέλω» του. Το ποσό που επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει συμβόλαιο σε νέα ομάδα κυμαίνεται στις 550 χιλ. ευρώ, αλλά πιθανότατα και με ένα ποσό λίγο παρακάτω δηλαδή στο μισό εκατομμύριο θα είναι ικανοποιημένος και θα πει το «ναι» εφόσον το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση από πλευράς του «δικεφάλου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*