Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Άρη Betsson να ξεχωρίζουν με ευρείες νίκες ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Οι «πράσινοι» πέρασαν με 84-59 από την Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες τους, ενώ ο Άρης επικράτησε με 88-58 της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής είχε, πάντως, αρκετές ανατροπές. Το Περιστέρι Betsson επέστρεψε από το -17 απέναντι στον Ηρακλή και πήρε τη νίκη στην παράταση, ενώ η Μύκονος Betsson ανέτρεψε διαφορά 15 πόντων στην έδρα του Αμαρουσίου, φεύγοντας με ένα σημαντικό διπλό.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Δόξας Λευκάδας, παρά τις απουσίες των Τζέντι Όσμαν, Νικ Καλάθη και Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Από την πλευρά της, η Καρδίτσα συνέχισε νικηφόρα, επικρατώντας των Vikos Falcons και κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός άρχισαν τη φετινή Stoiximan GBL με ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών, την οποία κουβαλούν από τους τελικούς της περασμένης σεζόν. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (11/10, 13:00) με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου στη SUNEL Arena.

Πρόγραμμα/Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Περιστέρι Betsson-Ηρακλής 91-89 (79-79 κ.α)

Μαρούσι-Μύκονος Betsson 79-82

ΠΑΟΚ – Δόξα Λευκάδας 86-73

Καρδίτσα-Βίκος Ιωαννίνων 85-74

Άρης-ΑΕΚ 88-58

Προμηθέας-Παναθηναϊκός AKTOR 59-84

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (11/10, 13:00)

Βαθμολογία:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*