Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Το… ξέκοψε για Πόρτο ο Μάρκο Σίλβα!

Το… ξέκοψε για Πόρτο ο Μάρκο Σίλβα!

Μόνο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο για τον Μάρκο Σίλβα. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία επαφή με την Πόρτο και πως είναι προσηλωμένος στην ομάδα του. Τι είπε για τον Μανιάτη.

Μπορεί οι Πορτογάλοι να αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο ο ίδιος έσβησε γρήγορα-γρήγορα τη φωτιά!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε προσηλωμένος στο λιμάνι και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία επαφή για ν’ αναλάβει τους «δράκους».

«Όλοι γνωρίζουμε τι είναι ο Γιάννης Μανιάτης για την ομάδα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει στη θέση που είχε. Πρέπει να παλέψει και να προσπαθήσει πολύ για να την κερδίσει» απάντησε, ερωτηθείς για την επιστροφή του αρχηγού στη δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάρκο Σίλβα στη NOVA

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της πορτογαλικής τηλεόρασης, είστε ένας από τους τέσσερις προπονητές που εξετάζει η Πόρτο για την τεχνική ηγεσία της. Θα ήθελα το σχόλιό σας.

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το θέμα αυτό. Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για αυτό το θέμα. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την προπόνηση. Αυτό έκανα. Αυτό θα κάνω σήμερα και αυτό θα κάνω και αύριο. Θα προπονήσω την ομάδα μου και θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Δεν έχω κάποια επαφή. Αυτό έχω να απαντήσω. Δεν έχω μιλήσει ο ίδιος με κάποιον. Και το τι μπορεί να λέει ο καθένας, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Έχω τεράστιο σεβασμό για το σύλλογο στον οποίο δουλεύω και σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου καλά, όπως κάνει ο καθένας μέσα σε αυτό το σύλλογο».

Στα Χανιά είχατε τη δυνατότητα να δώσετε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες οι οποίοι είχαν καιρό να αγωνιστούν. Υπάρχουν κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την εμφάνισή τους στην Κρήτη μπορούν να ελπίζουν ότι θα βρουν περισσότερο χώρο και χρόνο στη συνέχεια της περιόδου;

«Ναι, είναι αλήθεια πως είδαμε κάποιους παίκτες. Όσους είδαμε χθες έδωσαν πάρα πολύ καλή απάντηση σε αυτό που τους ζητήθηκε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απάντηση που έχουν δώσει όλα τα παιδιά. Έχουμε πάντα την ίδια δυσκολία για να επιλέξουμε τους παίκτες που θα αγωνιστούν. Όταν το κάνουμε, αυτό που περιμένουμε είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ανταποκριθούν. Όσοι απέδειξαν ότι έκαναν σωστά αυτό που τους ζητήσαμε, φυσικά και έχουν πιθανότητες για να κερδίζουν θέση στην ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών, αλλά και από το αποτέλεσμα το οποίο πετύχαμε».

Λίγο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γιάννης Μανιάτης. Τι εικόνα σχηματίσατε;

«Δεν είναι έκπληξη. Όλοι γνωρίζουμε τι είναι ο Γιάννης Μανιάτης για την ομάδα. Εσείς τον γνωρίζετε πολύ καλύτερα. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Μετά από πολύ καιρό πήρε χθες μία ευκαιρία για να βοηθήσει την ομάδα του. Έχουμε μία θετική εικόνα από τη συμμετοχή του. Είναι κάτι το οποίο είχε δείξει και στις προπονήσεις, όπως το έδειξε και στον αγώνα. Έχει πάντα την ίδια θέληση και διάθεση για να προσφέρει στην ομάδα. Κέρδισε χρόνο συμμετοχής. Είμαστε ικανοποιημένοι. Όπως ξέρουμε, δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει στη θέση που είχε. Πρέπει να παλέψει και να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τη θέση. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος το θέλει».

Την Κυριακή υποδέχεστε στον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Τι εικόνα έχετε για τον αντίπαλό σας που βρίσκεται στην 7η θέση με 22 βαθμούς;

«Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής ο Λεβαδειακός έχει κάνει πολύ καλή χρονιά. Ξέρουμε πως έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και όλοι γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο. Το διαπιστώσαμε στον πρώτο γύρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Λεβαδειακό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον κερδίσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε κοντά στην εικόνα του καλύτερου Ολυμπιακού για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να παρουσιάσουμε μία όμορφη εικόνα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*