Την πρόθεσή του να αλλάξει στάση απέναντι στις αποφάσεις των διαιτητών εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς στο «X», μία μέρα μετά την αποβολή του στο Game 2 της Μονακό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
«Δεν θα μιλάω πια με τους διαιτητές για τις αποφάσεις. Θα είναι δύσκολη δουλειά για μένα, αλλά παρόλο που το παιχνίδι είχε πιθανότατα τελειώσει, πλήγωσα την ομάδα μου και δεν το έκανα καθόλου πιο εύκολο. Πρέπει να είμαι καλύτερος. Πίσω στη σειρά….», έγραψε αναλυτικά.
Υπενθυμίζουμε ότι οκτώ δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, ο Τζέιμς αποβλήθηκε με δύο μαζεμένες τεχνικές ποινές έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές.
Στο Φύλλο Αγώνα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι, μετά την αποβολή του, «συνέχισε να φωνάζει στο παρκέ λέγοντας ”αυτό είναι γ@@@@νες μαλακίες” και καθώς περνούσε μπροστά από τον δεύτερο διαιτητή φώναξε αρκετές φορές ”γ@@@@νοι κλέφτες”. Ενώ έφευγε από την αρένα γύρισε προς τα πίσω και άρχισε να κάνει χειρονομίες για χρηματισμό με τα δάκτυλά του».
SportSite.gr Αθλητικά νέα, ειδήσεις