Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Το καλύτερο ματς της ΑΕΚ το ’21 απέναντι σε όλους τους δικούς της ανθρώπους

Το καλύτερο ματς της ΑΕΚ το ’21 απέναντι σε όλους τους δικούς της ανθρώπους

Είναι δύσκολο να κρατηθείς να μην γράψεις απόψε, για όλους αυτούς που έχουν υποχρεώσει την ομάδα να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Γιατί τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο, με κάποιες εξαιρέσεις, οι παίκτες έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν για 60’ μέσα στο τερέν και δεν κέρδισαν γιατί σε καμία περίπτωση, δεν μπορείς να δέχεσαι δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι και να βάζεις περισσότερα.

Η ΑΕΚ απόψε έπαιξε απέναντι σε πολλούς. Με σειρά προτεραιότητας, έπαιξε για μια φορά ακόμα αποδεκατισμένη λόγω της επιλογής της διοίκησής της, να πάρει μόνον έναν ποδοσφαιριστή, που δεν τον εμπιστεύεται να τον χρησιμοποιήσει και προτιμά η τεχνική της ηγεσία, να βάλει δεξιό οπισθοφύλακα τον Σβάρνα. Οι παίκτες που έχουν απομείνει, τουλάχιστον οι περισσότεροι απ’ αυτούς γιατί υπάρχουν και κάποιοι με ξεκάθαρη νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων, μοιάζουν με τους τελευταίους υπερασπιστές οχυρού που είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Απέναντι σε ένα επιτελείο ιατρικό μαζί με την αποκατάσταση που κάποια στιγμή, θα πρέπει να δώσει και την δικιά του διάσταση για πολλά πράγματα που βλέπουμε φέτος αλλά και πέρσι. Για το αν αυτοί που υποτίθεται έρχονται έτοιμοι, είναι όντως έτοιμοι ή πιέζονται, για το αν είναι ευθύνη και των προπονητών οι τραυματισμοί και πολλά άλλα.

Η ΑΕΚ έπαιξε απέναντι στον προπονητή της και τον τρόπο που διαχειρίζεται πλέον το ρόστερ του. Μαζί βέβαια και με την διοίκηση εδώ που γνωρίζει πως ο Μανόλο Χιμένεθ, όταν θα πιεστεί μπορεί να κάνει τα πιο αλλοπρόσαλλα πράγματα, θέτοντας σοβαρά σε κίνδυνο την συμμετοχή της στην Ευρώπη.

Ο προπονητής απόψε επέλεξε απέναντι σε μια πολύ συμπαγή ομάδα της πρώτης εξάδας να ξεκινήσει με 4-4-2, κομμένη στη μέση με τεράστιες αποστάσεις και χωρίς να κάνει πραγματική φάση στο πρώτο 35λεπτο. Μια αναγκαστική αλλαγή και μια είσοδος στο παιχνίδι ενός συγκλονιστικού απόψε Κρίστιτσιτς, άλλαξε τη ροή του ματς και η ΑΕΚ, όχι απλά ισοφάρισε, αλλά στο 2ο μέρος με βάση την απόδοση της δικαιούταν τη νίκη.

Επίσης η ΑΕΚ παίζει απέναντι στον παλιό της προπονητή, που δεν δούλεψε παρά ελάχιστα πράγματα στην άμυνα και φυσικά δεν είχε ουσιαστική όρεξη να δουλέψει φέτος. Παλεύει απέναντι και πολλές τελικά εσφαλμένες επιλογές στην οπισθοφυλακή της, από τον πρώην τεχνικό της διευθυντή που έχει και αυτός ευθύνη για πράγματα που βλέπουμε.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΚ πάλεψε και με μια όχι φιλική διαιτησία, μάλλον αρκετά ευνοϊκή για τον αντίπαλο, με τον Βόσνιο ρέφερι να βιάζεται να σχολάσει πολλές φάσεις, που μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι καλό την Ένωση.

Αγωνιστικά αυτή τη στιγμή η κιτρινόμαυρη ομάδα, παλεύει απέναντι σε όλους αυτούς που ήθελαν το καλό της και φέτος, αλλά πάλι την έχουν ρίξει στα τάρταρα, παρότι ποδοσφαιρικά πολλές επιλογές ήταν καλές. Αλλά η ομάδα φανερά, όπως και ο οργανισμός ΑΕΚ με βάση αυτά που παρακολουθούμε να συμβαίνουν, είναι μόνη, έρημη και αβοήθητη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*