Home / Stoiximan Super League / Το «αντίο» του Πήλιου στον ΠΑΣ: «Τα Ιωάννινα και η ομάδα θα είναι πάντα κομμάτι της καρδιάς μου»

Το «αντίο» του Πήλιου στον ΠΑΣ: «Τα Ιωάννινα και η ομάδα θα είναι πάντα κομμάτι της καρδιάς μου»

Παίκτης της ΑΕΚ αποτελεί εδώ και τρεις ημέρες ο Σταύρος Πήλιος, με την «Ένωση» να ανακοινώνει την Παρασκευή (23/06) την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο αριστερό μπακ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Γέννημα θρέμμα των Ιωαννίνων και του ΠΑΣ Γιάννινα, ο νεαρός αμυντικός με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, ευχαρίστησετον «Αίαντα της Ηπείρου» τα όσα του προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως πάντα θα έχει στην καρδιά του τον σύλλογο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σταύρου Πήλιου:



«Μετά από τόσα χρόνια με βαριά καρδιά ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του πας Γιάννενα, που από μικρό παιδί στις υποδομές της ομάδας έζησα αξέχαστες στιγμές και μου έδωσαν πολλά πράγματα. Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστώ την οικογένεια Χριστοβασιλη τους προπονητές και τους συμπαίχτες μου, καθώς έχτισα φιλίες για το υπόλοιπο της ζωής μου! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη τους και την αγάπη που πήρα όλα αυτά τα χρόνια. Τα Ιωάννινα και η ομάδα θα είναι πάντα κομμάτι της καρδιά μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*