Home / Άλλα Σπόρ / Τουρνουά Feeder Βουλγαρίας: Διεκδικεί πρόκριση στο κυρίως ταμπλό ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος

Τουρνουά Feeder Βουλγαρίας: Διεκδικεί πρόκριση στο κυρίως ταμπλό ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος

Ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι είχε καλή κλήρωση και, νικώντας έναν Ισπανό διεθνή, μπήκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από τους συνολικά τρεις που προβλέπει η διαδικασία μέχρι την είσοδο στο ταμπλό του WTT Feeder πινγκ πονγκ της Βουλγαρίας.

Αντίθετα, οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, Τάσος Ρηνιώτης και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο στην πρεμιέρα στο Παναγκιουρίστε απέναντι σε Κινέζους διεθνείς και γνώρισαν τον αποκλεισμό στον πρώτο προκριματικό γύρο.

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό και θα μάθει αντίπαλο για την Πέμπτη μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Στο απλό γυναικών, η Ελισάβετ Τέρπου αρχίζει την Τετάρτη την προσπάθειά της στα προκριματικά, ενώ την ίδια μέρα παίρνουν σειρά και οι προκριματικοί γύροι στο διπλό ανδρών με δύο ελληνικά ζευγάρια και στο διπλό μικτό με ένα ζευγάρι.

Στο απλό ανδρών, το ταμπλό των προκριματικών είναι των «64». Ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ κόντρα στον Ισπανό Ραφαέλ Ντε Λας Έρας, μετά δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά βρήκε τις λύσεις κι έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ (11-5, 11-4, 10-12, 14-12).

Την Τετάρτη το απόγευμα συναντά στους «32» έναν άλλο Ισπανό, τον Μιγκέλ Νούνιεθ, και, με νέο θετικό αποτέλεσμα, πηγαίνει στο καθοριστικό ματς για πρόκριση.

Ο αδερφός του, ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, αντιμετώπισε τον Κινέζο Νιου Γκουανκάι. Έκανε την προσπάθειά του, αλλά δεν μπόρεσε να πιέσει πολύ τον νεαρό Ασιάτη κι έχασε με 3-0 σετ (6-11, 5-11, 8-11).

Ο Ρηνιώτης έδωσε το πρώτο του ματς σε διεθνές τουρνουά μετά από πολύ καιρό. Μπορούσε να προηγηθεί με αντίπαλο τον Κινέζο Σάι Λινβέι, είχε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές, αλλά δεν απέφυγε τον αποκλεισμό με 3-0 σετ (9-11, 6-11, 7-11).

Την Τετάρτη, στο αντίστοιχο ταμπλό των «32» στο απλό γυναικών η Τέρπου τίθεται αντιμέτωπη με τη Φινλανδέζα Μαρίνα Ντόνερ. Με νίκη, πάει κι εκείνη στο ματς για πρόκριση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης αρχίζουν τα προκριματικά του διπλού ανδρών. Στους «16», ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Σγουρόπουλος αναμετρώνται με τους Κινέζους Νιου Γκουανκάι/Κιουάν Καϊγιουάν. Οι Ρηνιώτης/Κώστας Κωνσταντινόπουλος αγωνίζονται ενάντια στους Ελβετούς Μάουρο Σάρερ/Ελίας Χαρντμέιερ.

Στο διπλό μικτό, τέλος, έπεσαν και ο Κ. Κωνσταντινόπουλος με την Τέρπου πάνω σε κινεζικό δίδυμο. Στον προκριματικό γύρο των «16» αντιμετωπίζουν τους Λι Γιουκί/Λιου Γιέμπο.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ YOUTH CONTENDER ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Την Τρίτη άρχισε και το WTT Youth Contender της Σλοβενίας, που γίνεται στο Ότοτσεκ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε το απλό για αθλήτριες ως 17 ετών, όπου αγωνίστηκε η 16χρονη Αγγελική Ευμορφιάδη. Ήταν στο έβδομο προκριματικό γκρουπ και με δύο ήττες αποκλείστηκε, μένοντας στην τρίτη θέση.

Έχασε από την Αυστριακή επικεφαλής, Αναστασία Ραντιόναβα, με 3-0 σετ (4-11, 4-11, 2-11) και από την Τσέχα Μόνικα Παρίζκοβα με 3-1 σετ (4-11, 11-8, 6-11, 5-11).

Την Τετάρτη, γίνονται τα αντίστοιχα ματς για την κατηγορία κοριτσιών Under 19. Η 18χρονη Μαλαματένια Παπαδημητρίου βρίσκεται στο όγδοο γκρουπ και διεκδικεί την πρόκριση απέναντι στην Πολωνέζα Άννα Μπρίσκα (επικεφαλής) και την Αγγλίδα Αννα Λίλιαν Γκριν.

Η Ευμορφιάδη πήγε στο 11ο γκρουπ. Έχει ξανά επικεφαλής την Αυστριακή Αναστασία Ραντιόναβα και θ’ αντιμετωπίσει, επίσης, την Τσεν Τσι Σιουάν από την Ταϊπέι. Οι δύο πρώτες αθλήτριες από το κάθε γκρουπ περνάνε στο ταμπλό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*