Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Τι τρέχει στον Ολυμπιακό με Ντάο, Ντελ Καστίγιο και… Εντσάμ!

Τι τρέχει στον Ολυμπιακό με Ντάο, Ντελ Καστίγιο και… Εντσάμ!

· Είναι τόσα πολλά τα σοβαρά, ανοικτά θέματα για τον Ολυμπιακό, που χρειάζονται παρακολούθηση «κάθε ώρα και στιγμή», αφού οι εξελίξεις τρέχουν.

· Για τρία ονόματα, όπως, για τα οποία ρωτήθηκα από τους παραγωγούς του ραδιοφώνου, μπορούμε να μνημονεύσουμε κάποια πράγματα.

· ΝΤΑΟ. Η ομάδα του, η Καραγκουμρούκ, ζήτησε 4 εκ. Ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, αφού το υπόλοιπο 30% έχει ο ίδιος. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση στα μισά λεφτά, κι αυτά με μπόνους επίτευξης στόχων. Προς το παρόν, η υπόθεση έχει μπει στο «ψυγείο», από το συνδυασμό των απαιτήσεων των Τούρκων με το ότι ο Μαρτίνς δεν τον έχει ψηλά στη λίστα του.

· ΝΤΕΛ ΚΑΣΤΙΓΙΟ. Η μεταγραφή την οποία μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός όποια στιγμή θελήσει. Η Ρεν τον παραχωρεί και με λιγότερο από ένα εκ. Ευρώ, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, από την στιγμή που τον έχει εκτός πλάνων. Όμως, κι αυτή τη μεταγραφή οι «ερυθρόλευκοι» την έχουν βάλει στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας, με υπόδειξη του προπονητή, που έχει άλλες προτεραιότητες.

· ΕΝΤΣΑΜ. Ο 25χρονος Γάλλος μέσος της Σέλτικ (που είχε δοθεί δανεικός το Γενάρη είχε εντοπιστεί από τον Ολυμπιακό, πριν τον εντοπίσει η ΑΕΚ. Τέθηκε υπόψιν του Μαρτίνς, ο οποίος όμως είχε την άποψη ότι είναι ένας καλός χαφ, αλλά όχι αυτό που θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*