Home / Tennis / Τιτανομαχία Τσιτσιπά με Αλκαράθ για μια θέση στην 4άδα του Roland Garros

Τιτανομαχία Τσιτσιπά με Αλκαράθ για μια θέση στην 4άδα του Roland Garros

Οι μεταξύ τους μάχες είναι, συνήθως, επικές. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση που έχουν στις… ματσάρες και θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στους «8» του Roland Garros.

Αυτή, όμως, είναι η μόνη… παράδοση που θέλει να διατηρήσει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέναντι στον Ισπανό, αφού η προϊστορία μεταξύ τους δεν τον ευνοεί. Ο 20χρονος μετράει το 4/4 απέναντι στον Τσιτσιπά, ο οποίος κυνηγάει την πρώτη του νίκη.

Η σημερινή (Τρίτη 6/6) τιτανομαχία αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:15 (μετάδοση από το Eurosport) και θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο κεντρικό court, Philippe-Chatrier. Θα προηγηθούν τα ζευγάρια Μούτσοβα-Παβλιουντσέκοβα, Σβιτόλινα-Σαμπαλένκα και Τζόκοβιτς-Κατσάνοφ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ συμμετέχει για τρίτη φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, ενώ είναι η δεύτερη παρουσία του (και μάλιστα σερί) στα προημιτελικά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την άλλη, συμμετέχει για έβδομη φορά και παίζει στους «8» για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*