Home / Stoiximan Super League / Τιλίκα: «Πάμε για το καλύτερο με ΠΑΣ και Ατρόμητο»

Τιλίκα: «Πάμε για το καλύτερο με ΠΑΣ και Ατρόμητο»

Ο Λέο Τιλίκα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τον ΟΦΗ, την προηγούμενη αγωνιστική, όπου είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε μετά τη βράβευσή του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψήφο τους και αναφέρθηκε στα εναπομείναντα παιχνίδια των Αρκάδων κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

«Θα ήθελα ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την ψήφο τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέρνω και βοηθάω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό για να βοηθήσω την ομάδα και στα δυο παιχνίδια που απομένουν.

Οι σκέψεις μας για τα δυο τελευταία παιχνίδια είναι ίδιες με όλα τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο σκεπτόμενοι πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αν δεν είναι εφικτό τότε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε με βάση τις δυνατότητες μας. Πιστεύω θα το κάνουμε και θα πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*