Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τιάγκο Σίλβα: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και από μένα»

Τιάγκο Σίλβα: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και από μένα»

Ο Τιάγκο Σίλβα τόνισε πως είναι σημαντικό που νικήσαν ακόμα σε ένα ντέρμπι μέσα στη σεζόν, πως περιμένει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να δείξει την αξία του και τόνισε πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό κόντρα στον ΠΑΣ για να έρθει η πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήραμε μία ακόμη μία νίκη, όταν αυτή η νίκη είναι απέναντι στην ΑΕΚ, που θεωρείται ντέρμπι, είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Καταφέραμε να κάνουμε καλή εμφάνιση σαν ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και για εμένα».

Για το χρόνο συμμετοχής: «Οπωσδήποτε, οι παίκτες χρειάζονται χρόνο συμμετοχής. Χρειαζόμουν χρόνο για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είχα καιρό να παίξω, από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Παιχνίδι με το παιχνίδι, όσο παίρνω λεπτά συμμετοχής, θα μπορέσω να δείξω τι μπορώ να δώσω στον Ολυμπιακό».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η φιλοσοφία μας είναι να παίρνουμε τα παιχνίδι ένα ένα, το σημαντικότερο ως τώρα ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Τώρα, όμως, θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά, γιατί έχουμε το πλεονέκτημα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*