Home / Βόλεϊ / Τηλεοπτικό το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Κύπελλο γυναικών!

Τηλεοπτικό το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Κύπελλο γυναικών!

Στο κλειστό του Ρέντη στρέφονται όλα τα βλέμματα αύριο (19/1), στις 7:00μ.μ. στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.

Εκεί όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, υποδέχεται τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παναθηναϊκό, με το ντέρμπι «αιωνίων» να μεταδίδεται από το ERT Sports.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το δεύτερο φετινό… ραντεβού των δύο ομάδων, με τις «πράσινες» να επικρατούν στον Άγιο Θωμά με 3-1 σετ στο παιχνίδι του Α’ γύρου.

«Και οι δυο ομάδες πηγαίνουν στο συγκεκριμένο ματς, ευρισκόμενες σε καλή κατάσταση. Εμείς από την πλευρά μας βελτιωνόμαστε και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την εξέλιξή μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, όσον αφορά το κίνητρο. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε και περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση» τόνισε ο Ιταλός προπονητής των «ερυθρολεύκων». Κάρλο Παρίζι.

«Πάντα αυτά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερης φύσης, ενώ επιπλέον τώρα έχουμε και τον χαρακτήρα ότι είναι νοκ άουτ αγώνας. Παίζουν δύο ισάξιες ομάδες, οι καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος. Στο πλεονέκτημα της έδρας που έχει ο Ολυμπιακός, εμείς πρέπει να προβάλουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα μας ως ομάδα» δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Απόστολος Οικονόμου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*