Home / Άλλα Σπόρ / Τηλεδιασκέψεις στις μεγάλες κατηγορίες χάντμπολ

Τηλεδιασκέψεις στις μεγάλες κατηγορίες χάντμπολ

Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων των δύο μεγάλων κατηγοριών του ελληνικού χάντμπολ τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων ως τη μοναδική λύση για την επιβίωση των συλλόγων και του αθλήματος.

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα σωματεία και πως αυτή θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο με την πραγματοποίηση των τεστ που απαιτούνται για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Οι εκπρόσωποι της ΟΧΕ τόνισαν ότι καταλαβαίνουν απόλυτα τη δυσμενή θέση των σωματείων και για αυτό η Ομοσπονδία προχώρησε στην αναδιάρθρωση και την αλλαγή συστήματος των διοργανώσεων με τον καταρτισμό ομίλων. Η ΟΧΕ δεσμεύτηκε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση άλλων πόρων, ώστε τα σωματεία να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει.

Την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ΔΣ, όπου η Ομοσπονδία θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα με συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα προτείνει στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου το ελληνικό χάντμπολ να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η θέση της ΟΧΕ είναι ξεκάθαρη ότι οι αγώνες θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα μετά την προετοιμασία των ομάδων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*