Home / Tennis / Τζόκοβιτς: Είχε κορωνοϊό και έκανε δημόσιες εμφανίσεις

Τζόκοβιτς: Είχε κορωνοϊό και έκανε δημόσιες εμφανίσεις

Δημόσιες εμφανίσεις παρά το γεγονός ότι είχε κορωνοϊό έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη χώρα του. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα από τις αναρτήσεις του ίδιου του Σέρβου στα social media, γεγονός που έρχεται να προστεθεί στα όλα όσα καταγράφονται σχετικά με την υπόθεσή του σχετικά με την μη άδεια εισόδου του στην Αυστραλία.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Το πρωί σε σχετικό δημοσίευμα του BBC αποκαλύπτεται η πληροφορία από τους νομικούς εκπροσώπους του πως ο Τζόκοβιτς είχε βρεθεί θετικός στις 16 Δεκεμβρίου μετά από PCR τεστ που είχε κάνει.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή φέρεται να έχει δώσει το «παρών» χωρίς έστω μάσκα σε ειδική τελετή για την έκδοση γραμματοσήμου με το πρόσωπό του ενώ την επόμενη ημέρα στις 17 Δεκεμβρίου παρευρίσκεται σε εκδήλωση για το άθλημα από την ομοσπονδία του, στην οποία φωτογραφίζεται, και πάλι χωρίς μάσκα, με αρκετά παιδιά που ήταν παρόντα.

Μάλιστα σε σχετικό δημοσίευμα του Eurosport, αναφέρεται ως πιθανή ημέρα που κόλλησε η 14η Δεκεμβρίου όταν και είχε δώσει το «παρών» στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*