Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Τζηράς: Τέλος από την ΑΕΚ, υπέγραψε στον Δούκα

Τζηράς: Τέλος από την ΑΕΚ, υπέγραψε στον Δούκα

Παρελθόν από τη ΑΕΚ αποτελεί κι επίσημα ο Δημήτρης Τζηράς, ο οποίος θα επιστρέψει στον Δούκα. H ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την Τρίτη (31/5) τη σημαντική αυτή μεταγραφική της κίνηση, με το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές να είναι μονοετούς διάρκειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΣΕ Δούκα:

«Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή, Δημήτρη Τζηρά (1991, 1.90μ.). Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας.

Λένε… ότι ο ”δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του… εγκλήματος” και στην περίπτωση του, ο Δημήτρης επέστρεψε για να μείνει και για βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Πρόκειται άλλωστε για μια μεταγραφική κίνηση-ματ που ”ταράζει τα νερά” της Handball Premier και ανεβάζει αυτόματα το αγωνιστικό επίπεδο του Δούκα.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του επεσήμανε: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα το χάντμπολ. Συναντώ γνώριμα πρόσωπα τα οποία πέρα από συνεργάτες είναι και αδελφικοί μου φίλοι. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ο Δούκας δουλεύει με επαγγελματικά πρότυπα και αυτό ήταν κάτι που μου έκανε την απόφαση μου ακόμα πιο εύκολη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Αλεξίου που έπαιξε κομβικό ρόλο στην επιστροφή μου και να διαβεβαιώσω την ομάδα πως θα δίνω το 100% με αποκλειστικό στόχο το καλό της. Πάμε δυνατά”.

Τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ, ο Δημήτρης Τζηράς τα έκανε στα ανοικτά του Δαΐς, όμως το ταλέντο του και η αγάπη του για το άθλημα τον έφεραν πολύ γρήγορα στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου.

Αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο μέχρι το 2015 όπου έφυγε για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και επέστρεψε ένα χρόνο αργότερα, για μια σεζόν. Ακολούθησε μια ονειρική πενταετία για τον ίδιο γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Η αρχή έγινε με την τριετή παραμονή του στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε δυο Νταμπλ και η συνέχεια στην ΑΕΚ όπου το ”τρεμπλ” του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να ξεχωρίσει στην ”ελίτ” του Ευρωπαϊκού χάντμπολ.

Ο Δημήτρης Τζηράς αποτελεί και βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας στην οποία και αγωνίζεται από το 2012».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*