Home / Μπάσκετ / NBA / Τζέιμς: «Ο Νας μου δίνει τεράστια ελευθερία»

Τζέιμς: «Ο Νας μου δίνει τεράστια ελευθερία»

Η παρουσία του Μάικ Τζέιμς στους Μπρούκλιν Νετς έχει στεφθεί από επιτυχία, με τον Αμερικανό να έχει «αναγκάσει» με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της ομάδας να του δώσουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και να διεκδικεί πλέον το «δαχτυλίδι».

Ο εκρηκτικός γκαρντ, που είχε 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ στον πρώτο ημιτελικό της Ανατολικής Περιφέρειας κόντρα στους Μπακς, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη μεγάλη ελευθερία που του δίνει ο κόουτς των Νετς, Στιβ Νας, και στο πόσο τον βοηθάει στο παιχνίδι του.

«Ο κόουτς Στιβ Νας μού δίνει ελευθερία. Θέλει από μένα να δίνω τον ρυθμό. Έχω τεράστια ελευθερία για να είμαι δημιουργικός, να πασάρω ή να σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος. Νομίζω ότι το να έχω έναν προπονητή σαν αυτόν με βοηθάει πολύ, γνωρίζοντας ότι με εμπιστεύεται και μου δίνει ελευθερία», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια που καλείται να δίνει στους Ντουράντ-Ίρβινγ-Χάρντεν: «Δεν ξέρω πόσο έχω βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα. Προσπαθώ να βελτιωθώ, να μπω στο σύστημα, να κάνω αυτά τα μικρά πράγματα που είναι απαραίτητα αφού έχουμε τρεις από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Προσπαθώ να πάρω την πίεση από τους Big Three όσο το δυνατόν περισσότερο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*