Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Τεράστιες «ανάσες» για Καραϊσκάκη και ΟΦΙ!

Τεράστιες «ανάσες» για Καραϊσκάκη και ΟΦΙ!

Τα πάνω-κάτω έφεραν από την πρεμιέρα των Playouts οι ουραγοί της Super League 2, ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και ΟΦ Ιεράπετρας!

Η ομάδα της Άρτας επικράτησε 1-0 στην έδρα των Τρικάλων χάρη στο τέρμα του Θεολόγου από το 12′. Έτσι, ανέβηκε στους 19 πόντους, ούσα στην προτελευταία θέση και στο -2 από τη Δόξα Δράμας (21β., 4η στην ειδική βαθμολογία), η οποία βρίσκεται στη γραμμή της σωτηρίας. Από την άλλη, τα Τρίκαλα παρέμειναν στους 24 βαθμούς όντας στην ειδική βαθμολογία. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν αμφότερες από ένα δοκάρι στην αναμέτρηση (42′ οι γηπεδούχοι με το παραλίγο αυτογκόλ του Κλιγγόπουλου, 55′ οι φιλοξενούμενοι με τον Ρούνεϊ Βανκεβάι).

Την ίδια ώρα στους 16 πόντους ανέβηκε εκείνη της Ιεράπετρας. Οι Κρητικοί κέρδισαν 3-0 φιλοξενούμενοι από τη Δόξα, καταφέρνοντας να φτάσουν στο πρώτο τους «τρίποντο» μετά από οκτώ αγωνιστικές, για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο ΟΦΙ καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2-0 (9′ Μπαράτα, 29′ Περδίκης), για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Κούστα στο 82′, ύστερα από ωραίο 1-2 με τον Βουό.

Τέλος, οι Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας έμειναν στο 1-1 στην Αγυιά. Ο Μπάτροβιτς έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 23′, για να ισοφαρίσει ο Γιάκος με εκτέλεση πέναλτι στο 30′. Μάλιστα, νωρίτερα (14′) οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη ευκαιρία από την άσπρη βούλα, με τον Κολοβούρη να βάζει «στοπ» στον Σκούπρα.

Έτσι, η Παναχαϊκή παρέμεινε πρώτη με 30 πόντους, πέντε περισσότερους από την ομάδα της Λάρισας, η οποία ανέβηκε στη 2η θέση.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Playouts:



Τρίτη (27/4)



Δόξα Δράμας-ΟΦ Ιεράπετρας 0-3

(9′ Μπαράτα, 29′ Περδίκης, 82′ Κούστα)

Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 0-1

(12′ Θεολόγου)

Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 1-1

(23′ Μπάτροβιτς – 30′ πέν. Γιάκος)

Το πρόγραμμα της επόμενης (2ης) αγωνιστικής:

Τρίτη (4/5)

Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας (15:30)

ΟΦ Ιεράπετρας-Τρίκαλα (15:30)

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας-Παναχαϊκή (15:30)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*