Home / Άλλα Σπόρ / Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι κορυφαίοι για το 2023, η εθνική πόλο καλύτερη ομάδα στα βραβεία ΠΣΑΤ

Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι κορυφαίοι για το 2023, η εθνική πόλο καλύτερη ομάδα στα βραβεία ΠΣΑΤ

Το βράδυ της Πέμπτης (21/12) πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των ετήσιων βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, μέσω των οποίων τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές/αθλήτριες της χρονιάς για το 2023.

Αρχικά, σε μια πολύ ωραία στιγμή της βραδιάς, βραβεύθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία ο Νίκος Γκάλης, ενώ το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Αντώνη Αντωνιάδη, που παρέλαβε το βραβείο του από τον Μίμη Δομάζο.

Κορυφαίος αθλητής του 2023 αναδείχθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι. Στις γυναίκες κορυφαία αθλήτρια αναδείχτηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία επίσης δεν παρευρέθηκε στο event γιατί κάνει προετοιμασία αυτή την περίοδο στην Αυστραλία.

Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας για το 2023 πήρε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι άλλες δύο ομάδες που διεκδίκησαν το βραβείο ήταν η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*