Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης / Τελειώνει με Αναστόπουλο ο Άρης!

Τελειώνει με Αναστόπουλο ο Άρης!

Αυτός είναι ο εκλεκτός για να οδηγήσει τον Άρη στην… αναγέννηση! Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές μεταξύ διοίκησης και Νίκου Αναστόπουλου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ελλάδα οι Κόκε-Ραούλ Μπράβο.

Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή στον Άρη. Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση Χριστόπουλου (κυρίως λόγω ενστάσεών του ως προς την κατάσταση στην ομάδα τα τελευταία 24ώρα), η νέα διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη τρέχει το plan B.

Όπου plan B… Νίκος Αναστόπουλος! Αυτός είναι ο εκλεκτός του νέου επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και το deal μοιάζει προ των πυλών, δεδομένου πως οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και οι επαφές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο η συμφωνία δείχνει αρκετά κοντά, προκειμένου ο «Αλενατόρε» να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου είναι αλήθεια πως έχει αρκετές συμπάθειες. Η διοίκηση του Άρη πιστεύει στις ικανότητες του εμπειρότατου τεχνικού και είναι έτοιμη να του δώσει τα… κλειδιά. Άλλωστε, ο χρόνος πιέζει και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες στο εν λόγω θέμα.

Από ‘κει και πέρα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης οι Σέρχιο Κόκε και Ραούλ Μπράβο. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τους δύο Ισπανούς, με τον πρώτο να ‘χει ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει (με μεγάλο και ιστορικό κίτρινο παρελθόν), ενώ σχεδόν βέβαιη μοιάζει και η έναρξη της συνεργασίας με τον δεύτερο, πρώην μπακ του Ολυμπιακού και της Βέροιας.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*