Home / Stoiximan Super League / Τα τυπικά και για Ουεντραόγκο στον Ατρόμητο!

Τα τυπικά και για Ουεντραόγκο στον Ατρόμητο!

Συνεχίζει δυναμικά στις καλοκαιρινές μεταγραφές ο Ατρόμητος, ο οποίος έδωσε τα χέρια και με τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο!

Υπενθυμίζεται ότι οι Περιστεριώτες έχουν προχωρήσει ήδη στην απόκτηση των Τομ Φαν Βέερτ και Καρλίτος για την επίθεση, κομβική θέση (ή θέσεις, καθώς θα παίζουν και μαζί) στον σχεδιασμό κάθε ομάδας. Το ίδιο, δε, συνέβη και με τον Αλεξέι Κοσέλεφ για το τέρμα, με τους «κυανόλευκους» να έχουν κλείσει και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη δυναμώνοντας πολύ στην εστία.

Η επόμενη κίνηση, λοιπόν, φαίνεται πως θα είναι στα χαφ και θα αφορά τον 24χρονο μέσο. Άλλωστε, συνιστά μια περίπτωση, την οποία ο Ατρόμητος δουλεύει καιρό όντας και πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Κάτι που πλέον έχει συμβεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr η ομάδα του Περιστερίου έχει συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει. Μάλιστα, ο Ουεντραόγκο πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «κυανόλευκους».

Θυμίζουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει πολύ καλά τον βραχύσωμο άσο από τη συνύπαρξή τους σε ΠΑΟΚ Β και Πανσερραϊκό. Ένα χαφ… τρεχαντήρι, που καλύπτει χώρους και το οποίο «έχει» και τη μακρινή μεταβίβαση. Είναι, δε, διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*