Home / Stoiximan Super League / Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 1η αγωνιστική των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 1η αγωνιστική των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

Φωτιά με το… καλημέρα στα playoffs!

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην OPAP Arena έμεινε στο 0-0, με το «τριφύλλι» να παραμένει στην κορυφή και πάντα στο +2 από τη δεύτερη «Ένωση».

Την ίδια στιγμή, το αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν… χάλασε καθόλου Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ! Οι «ερυθρόλευκοι» με το «διπλό» στον Βόλο (0-2) μείωσαν στο «τρίποντο» από την 1η θέση, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά», που πέρασε με ανατροπή από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας 2-1 του Άρη, είναι, πλέον, στο -5!

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα μεταξύ των «τεσσάρων»!

Σχολιάζουν: Βαγγέλης Νεραντζιάς, Σταύρος Χονδροθύμιος, Κώστας Βαϊμάκης, Μπάμπης Χριστόγλου, Νίκος Παγκάκης και Κώστας Κετσετζόγλου.

Ακούστε και τα σχόλια των Βάιου Τσούτσικα, Τάσου Νικολογιάννη, Γιώργου Τσακίρη, Κώστα Νικολακόπουλου και Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*