Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα νεότερα δεδομένα για Χατζηισαΐα και Τζαβίδα στον Ατρόμητο

Τα νεότερα δεδομένα για Χατζηισαΐα και Τζαβίδα στον Ατρόμητο

Ο τρόπος που έχει ξεκινήσει ο Ατρόμητος σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, έχοντας κάνει ήδη τέσσερις προσθήκες (Καρτάλη, Μπεντινέλι, Βασιλαντωνόπουλο, Κουλούρη) και με μια ακόμη να ανακοινώνεται σύντομα (Πισάνο), μαρτυρούν τις διαθέσουν που έχουν στο Περιστέρι για τη νέα σεζόν.

Φυσικά, θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές μέχρι η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ να αναχωρήσει για την προετοιμασία της στην Ισπανία, με τα ονόματα των Δημήτρη Χατζηισαΐα και Μάριου Τζαβίδα να είναι αυτού που βρίσκονται στο τραπέζι, αλλά με την κάθε περίπτωση να παρουσιάζει διαφορετικές ιδιαιτερότητες.

Όσον αφορά τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο παίκτης συζητούν σε αρκετά καλό επίπεδο για την επιστροφή του στο Περιστέρι. «Αγκάθι» αποτελεί το συμβόλαιό του με την Ρίζεσπορ, το οποίο προσπαθεί ουσιαστικά να λύσει αυτό το διάστημα για να φορέσει ξανά τα «κυανόλευκα».

Από την άλλη, ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός του Παναθηναϊκού, έχει οδηγήσει τους «πράσινους» και τους Περιστεριώτες σε συζητήσεις για να βρεθεί μια χρυσή τομή. Στον Ατρόμητο δεν θέλουν να «κλέψουν» τον παίκτη και περιμένουν να μάθουν από την ΕΠΟ το ποσό των τροφείων που δικαιούται το «τριφύλλι».

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τον ρόλο που θα έχει ο Τζαβίδας υπό τις οδηγίες του Άνχελ Λόπεθ και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κρατήσει κάποια δικαιώματα, ώστε να μη «χάσει» εντελώς ένα αρκετά μεγάλο περιουσιακό του στοιχείο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*