Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα / Τα μάζεψε και έφυγε από τον ΠΑΣ ο Τσάβες

Τα μάζεψε και έφυγε από τον ΠΑΣ ο Τσάβες

Ο Κρίστιαν Τσάβες μάζεψε τα πράγματά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και απουσίασε από την προπόνηση της Τρίτης. «Αδικαιολογήτως απών», η θέση της ΠΑΕ, που τον θεωρεί «δεμένο» παρά την προσφυγή του. 

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα τη σχέση του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να αποχωρήσει από την ομάδα έδειξε ο Κρίστιαν Τσάβες. Ο Αργεντινός φορ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά πήγε στο γήπεδο για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα από τα αποδυτήρια. Στο δελτίο Τύπου για την προπόνηση της ημέρας, η ομάδα της Ηπείρου αναφέρει πως ήταν αδικαιολογήτως απών.

Όλα αυτά κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για την προσφυγή του, που χθες εκδικάστηκε και δόθηκε προθεσμία στις δύο πλευρές να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 18 Ιανουαρίου. Η απόφαση αναμένεται στα τέλη του μήνα, αλλά στον ΠΑΣ θεωρούν πως ο παίκτης είναι «δεμένος», αφού ακόμη κι αν κερδίσει την προσφυγή, έχει κατατεθεί νέο συμβόλαιο του παίκτη που θα είναι σε ισχύ από τον Ιούλιο!

Σημειώνεται πως φήμες θέλουν αρκετές ομάδες να γλυκοκοιτάζουν τον Τσάβες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης). Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης με δημοσίευσή του στο Twitter είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη εξέλιξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Με έχουν κουράσει τα τόσα ψέματα και οι υποσχέσεις. Θέλω να επιστρέψω στην χώρα μου».

Στα της προπόνησης εν όψει του αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Πέμπτη για το Κύπελλο, ο Στρούνα κάνει αποθεραπεία, ενώ ατομικό τρέξιμο έκανε ο Ναδάλες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*