Home / Ομάδες / Τα ζευγάρια του Κυπέλλου: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ-Αστέρας, ΑΕΚ-Ηρακλής, ΠΑΟ-Ατρόμητος

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ-Αστέρας, ΑΕΚ-Ηρακλής, ΠΑΟ-Ατρόμητος

Aθήνα
Χωρίς μεγάλο ντέρμπι και η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ύστερα από την… επεισοδιακή κλήρωση που έγινε σήμερα, Παρασκευή στα γραφεία της ΕΠΟ αναδείχθηκαν τα ζευγαρια: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ-Ηρακλής, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 27 – 28 Ιανουαρίου οι πρώτοι και οι επαναληπτικοί στις 3 – 4 Φεβρουαρίου και 11 – 12 Φεβρουαρίου.

Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν: Α’ αγώνες: 2-3 Μαρτίου και επαναληπτικοί: 6-7 Απριλίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι με αφορμή τα παράπονα για παρατυπίες στις προηγούμενες κληρώσεις, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα η κλήρωση του Κυπέλλου να γίνει από εκπροσώπους των ομάδων.

Το αίτημα δεν εγινε αποδεκτο από τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος και πραγματοποίησε την κλήρωση. Η κίνηση του Παναθηναϊκού βρήκε στήριξη και από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ. Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει της κλήρωσης για την 4η Φάση των αγώνων του ευρισκόμενου σε εξέλιξη Κυπέλλου Ελλάδος για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016 και με δεδομένο ότι κατά την αντίστοιχη διαδικασία στην προηγούμενη Φάση, παρατηρήθηκαν αταξίες τις οποίες σχολίασε αρνητικά ο αθλητικός τύπος, παρακαλούμε όπως στην αυριανή διαδικασία η ανάδειξη των ομάδων από την κληρωτίδα γίνει από εκπροσώπους των ομάδων, πάντα φυσικά υπό την επίβλεψή σας.

Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει, περαιτέρω και στο έπακρον, τη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας».
Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*