Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Δικαίωμα αγοράς μόνο οι κάτοχοι διαρκείας

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Δικαίωμα αγοράς μόνο οι κάτοχοι διαρκείας

Την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Super League 1 (22/1, 20:30) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον καθένα να μπορεί να αγοράσει έως δύο εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (22/1, 20:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα τονίζεται ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον κάθε κάτοχο να μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:

Σάββατο 21/1: 10:00-15:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2

Κυριακή 22/1: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση Εισιτηρίων και από τις 18:30 από το εκδοτήριο της θύρας 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 3: 30€

ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και την αγορά των εισιτηρίων τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*