Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα δεδομένα για ενίσχυση στον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για ενίσχυση στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Χορστ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν οδικώς στο Ντίσελντορφ και από εκεί θα ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα, όπου αναμένεται να φτάσουν το μεσημέρι (περίπου στις 4).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει ρεπό για το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας και αύριο, με την προετοιμασία να συνεχίζεται από το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Σέρβος τεχνικός, όμως, δεν σταματάει τη δουλειά και πέρα από τον αγωνιστικό σχεδιασμό έχει και τον μεταγραφικό, είναι γνωστό πως οι «πράσινοι» χρειάζονται ενίσχυση και σε άλλες θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ.

Το «τριφύλλι» ψάχνεται για ένα «οχταροδεκάρι», ένα (ίσως και δύο) εξτρέμ, έναν σέντερ φορ και ενδεχομένως έναν τερματοφύλακα που θα προσφέρει ανταγωνισμό στον Σωκράτη Διούδη.

Η εφημερίδα Live Sport, όμως, αναφέρει σήμερα πως υπάρχουν σκέψεις από τη μεριά του Γιοβάνοβιτς για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ και ως στόπερ.

Μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να υλοποιηθεί προς το τέλος Αυγούστου, εφόσον φανεί πως υπάρχει τέτοια ανάγκη από τη μεριά του προπονητή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*