Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Αραούχο

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Αραούχο

Στο προσκήνιο επέστρεψε για τα καλά το όνομα του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί την «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως έγινε γνωστό από την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη μία επαφή με την πλευρά του Αργεντινού φορ, θέλοντας να μάθει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την παραμονή του στη Λας Πάλμας.

Η ισπανική ομάδα φαίνεται πως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση για την παραχώρηση του «Τσίνο», ο οποίος αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο και εκείνη θέλει να ελαφρύνει το μπάτζετ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι απαιτήσεις που θα έχουν οι Ισπανοί για να προχωρήσει το θέμα του Αραούχο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ποιος θα βρίσκεται στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο την επόμενη χρονιά.

Μπορεί ο παίκτης να είναι «καψούρα» του Μελισσανίδη και των οπαδών της ΑΕΚ, όμως μπορεί ο νέος προπονητής να μην ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού.

Την ίδια στιγμή, για παν ενδεχόμενο, στην «Ένωση» εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσουν να καλύψουν το κενό που υπάρχει μετά την αποχώρηση του Λιβάγια και του Ολιβέιρα που βρίσκεται στην έξοδο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*