Home / Stoiximan Super League / Τανούλης και στο… ποδόσφαιρο για τον Ολυμπιακό

Τανούλης και στο… ποδόσφαιρο για τον Ολυμπιακό

Όχι έναν Τανούλη αλλά… δύο θα έχει η οικογένεια του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Τανούλης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ανακοινώθηκε χθες από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ ως το 2027 και αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της ομάδας.

Όμως ερχόμενος στην Αθήνα από την Πάτρα, ο 21χρονος διεθνής σέντερ δεν θα είναι μόνος. Κι αυτό γιατί στον Ολυμπιακό ανήκει και ο μικρότερος αδερφός του, αλλά στον… ποδοσφαιρικό! Ο Κωνσταντίνος Τανούλης έχει αποκτηθεί από τους Πειραιώτες και προορίζεται για την Β’ ομάδα. Είναι μικρότερος από τον Γιώργο, γεννημένος στις 7 Μαρτίου 2005, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και παρότι δεν φτάνει στο μπόι του μεγάλου του αδερφού (2,10μ.), είναι πολύ ψηλός για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, με ύψος 1,90μ.

Ο μικρός Τανούλης ανήκε από ηλικία τεσσάρων ετών στις ακαδημίες του Άρη (από τον οποίο-στο τμήμα μπάσκετ-άρχισε και ο Γιώργος προτού πάει στον ΠΑΟΚ και κατόπιν στον Προμηθέα από όπου τον απέκτησε ο Ολυμπιακός) και την περασμένη σεζόν μέτρησε 19 εμφανίσεις και 3 γκολ στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Μάλιστα, τα δύο από αυτά τα τρία τέρματα τα πέτυχε στις 18 Σεπτεμβρίου, στην ήττα με 3-2 από τον… Ολυμπιακό.

Η περίπτωση των αδερφών Τανούλη θυμίζει αυτή των Μήτογλου, καθώς εκεί ο μεγαλύτερος Ντίνος ανήκει στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ο μικρότερος Γεράσιμος παίζει στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*