Home / Βόλεϊ / Ταμπουρατζής: «Όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι»

Ταμπουρατζής: «Όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι»

Την ευχή να καταλήξουν όλοι οι τίτλοι στον Ολυμπιακό έδωσε ο Κώστας Ταμπουρατζής, μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ των «ερυθρόλευκων». «Ο Πιάτσα εμπνέει», είπε για τον Ιταλό προπονητή.

Για την φετινή προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Ταμπουρατζής στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στάζοντας «μέλι» για τον νέο προπονητή, Ρομπέρτο Πιάτσα.

Ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων» σχολίασε τα πεπραγμένα των τριών πρώτων εβδομάδων προετοιμασίας, ενώ ευχήθηκε η ομάδα του να πανηγυρίσει όλους τους τίτλους.

«Αυτή την στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην φυσική κατάσταση και τα βάρη για να είμαστε προετοιμασμένοι ενόψει της συνέχειας. Ο κ. Πιάτσα έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο και έχει την γνώση και τον τρόπο να το εμπνέει στους αθλητές. Αισθάνομαι ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουμε κοινούς στόχους και χωρίς φανφαρισμούς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Ήδη περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια από την επομένη εβδομάδα για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για το νέο πρωτάθλημα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*