Home / Μπάσκετ / NBA / «Ταμειάρες» και ασύλληπτοι… κουβάδες με τα 7 δευτερόλεπτα που έπαιξε ο Γκριν προς τιμήν του Τόμπσον!

«Ταμειάρες» και ασύλληπτοι… κουβάδες με τα 7 δευτερόλεπτα που έπαιξε ο Γκριν προς τιμήν του Τόμπσον!

Απίστευτη στοιχηματική… αναμπουμπούλα δημιούργησε η συμμετοχή-εξπρές του Ντρέιμοντ Γκριν στο ματς με τους Καβαλίερς. Δέκα λεπτά πριν το τζάμπολ έγινε γνωστό ότι ο άσος των Γουόριορς -παρόλο που ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε ν’ αγωνιστεί- θα ξεκινούσε στην πεντάδα για να τιμήσει την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον έπειτα από 2,5 χρόνια.

Με το που ξεκίνησε λοιπόν το παιχνίδι, έκανε ένα τυπικό φάουλ και αποχώρησε με τη συμπλήρωση 7 μόλις δευτερολέπτων!

Έτσι, οι «γάτοι» που είχαν ενημερωθεί έγκαιρα και πρόλαβαν (ή βρήκαν ανοιχτές αγορές) να ποντάρουν τα under στις επιδόσεις του Γκριν, πήγαν ξεκούραστο ταμείο.

Από την άλλη, οι ανυποψίαστοι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι, οδηγήθηκαν σε πανηγυρικό κουβά και είδαν τα δελτία τους να πηγαίνουν… άκλαυτα σε χρόνο-ρεκόρ.

Χαρακτηριστικό είναι ένα video που κυκλοφόρησε και δείχνει δυο φίλους να έχουν ποντάρει στο ενδεχόμενο ο Ντρέιμοντ Γκριν να πετύχει το πρώτο καλάθι του αγώνα.

Και από ‘κει που γεμάτοι ενθουσιασμό τον παρότρυναν πριν το τζάμπολ, έμειναν κάγκελο όταν άρχισε το ματς και… την έκανε με συνοπτικές διαδικασίες!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*