Home / Μπάσκετ / NBA / Τέλος ο Σκοτ από τους Λέικερς

Τέλος ο Σκοτ από τους Λέικερς

Παρελθόν από τους Λέικερς αποτελεί ο Μπάιρον Σκοτ, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να τον απολύσει. Διακαής πόθος για τη διάδοχη κατάσταση ο συνεργάτης του Κερ στους Γουόριορς, Λιούκ Γουόλτον.

Ο Μπάιρον Σκοτ απολύθηκε από τους Λέικερς πληρώνοντας το μάρμαρο για δύο εφιαλτικές σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Οι 16 φορές πρωταθλητές του ΝΒΑ είχαν 38 νίκες και 126 ήττες επί των ημερών του σημειώνοντας τις δύο χειρότερες επιδόσεις τους στην ιστορία τους. Φέτος, στην τελευταία σεζόν του Κόμπι Μπράιαντ, είχαν 17 νίκες και 65 ήττες, τερματίζοντας με το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

«Ευχαριστούμε τον Μπάιρον για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στην ομάδα αυτή τη διετία, αλλά αποφασίσαμε πως είναι προς το συμφέρον μας να κάνουμε αυτή την αλλαγή», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μιτς Κάπτσακ.

«Για μένα αυτή ήταν μια ονειρεμένη δουλειά και θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να αντιστρέψω την κατάσταση, αλλά καταλαβαίνω πώς είναι ο χώρος του μπάσκετ», ανέφερε ο Σκοτ, που ως παίκτης κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τους Λέικερς.

Οι Λέικερς βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του πέμπτου τους προπονητή μετά την αποχώρηση του Φιλ Τζάκσον το 2011 και φημολογείται πως μεγάλος τους στόχος είναι ο 36χρονος Λιούκ Γουόλτον, που αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2003 μέχρι το 2012 και από το 2014 είναι βοηθός του Στιβ Κερ στους Γουόριορς.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*