Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σύστημα αδειοδότησης και νέος νόμος στην ατζέντα της Λίγκας

Σύστημα αδειοδότησης και νέος νόμος στην ατζέντα της Λίγκας

Αθήνα
Αρκετά είναι τα σημαντικά ζητήματα που θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την προσεχή Παρασκευή (20/11, 13:00), ενώ μετά το πέρας του Δ.Σ. θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού.

Μεταξύ των βασικών θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η εισήγηση που θα γίνει προς την ΕΠΟ για το σύστημα αδειοδότησης, ο νέος αθλητικός νόμος και το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε συζητηθεί και σε προηγούμενο συμβούλιο, αφορά δε στο αίτημα της Ένωσης για περισσότερα χρήματα, καθώς η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρεί ότι ο σύλλογος δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως «νεοφώτιστος».

Ακόμη, θα συζητηθεί η μεταφορά των γραφείων της Λίγκας από τον Παράδεισο Αμαρουσίου στο Πάρκο Γουδή, επειδή το ενοίκιο που καταβάλει η διοργανώτρια κρίνεται υψηλό και ασύμφορο, όπως επίσης και οι αμοιβές των μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας.

Στη Γενική Συνέλευση τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι η εκλογή εκπροσώπων του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 01.07.2014 – 30.06.2015, η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από την ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσης 01.07.2014 – 30.06.2015, η εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 01.07.2015 – 30.06.2016 και διάφορα άλλα ζητήματα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*