Home / Βόλεϊ / «Σφράγισε» την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup με περίπατο κόντρα στην Κάουνας ο Ολυμπιακός

«Σφράγισε» την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup με περίπατο κόντρα στην Κάουνας ο Ολυμπιακός

Θριάμβευσε και στη δεύτερη αναμέτρησή της με την Κάουνας, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του φετινού Challenge Cup η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού!

Μετά την άνετη νίκη τους με 3-0 σετ στη Λιθουανία, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν και στου Ρέντη, επικρατώντας ξανά με 3-0 (25-10, 25-7, 25-13), μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους, βγάζοντας αντίδραση μετά την ήττα τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το περασμένο Σάββατο (11/11).

Το εμπόδιο της Κάουνας αποδείχθηκε χαμηλό για την ομάδα του Πειραιά, με τον Μιτσέλι να ξεκουράζει τις βασικές του, κάνοντας μπόλικο ροτέισον. Στο πρώτο σετ και μετά το αρχικό 6-6, ο Ολυμπιακός «γκάζωσε» και τελικά έκανε το 1-0 με 25-10, ενώ η εικόνα το αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ, το οποίο οι γηπεδούχες κατέκτησαν ακόμα ευκολότερα, με 25-7! Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και στο τρίτο σετ, το οποίο πήρε με 25-13.

Στην επόμενη φάση, ο Ολυμπιακός θα έχει σαφώς δυσκολότερο έργο, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί αντιμέτωπος με την ιταλική Νοβάρα, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ στην πρώτη αναμέτρησή της με τη νορβηγική Ράνταμπεργκ.

Τα σετ: 25-10, 25-7, 25-13

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*