Home / Ευρώπη / Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε αν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή»

Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε αν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή»

Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει προσπάθεια να επανέλθει μετά το κακό του ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, έχοντας ρεκόρ 7-11 κι ένα ντέρμπι με την Παρτίζαν μπροστά του (04/01, 21:00).

Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών, με πιο πρόσφατο αυτόν του Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος χτύπησε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και παραμένει εκτός, ενώ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι του Βελιγραδίου. Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η απόφαση για τη συμμετοχή του Σέρβου φόργουορντ θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

«Σήμερα, έκανε ελαφρύ τρέξιμο, και αύριο, θα κάνει προπόνηση στα σουτ με την ομάδα. Η απόφαση για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι θα ληφθεί λίγο πριν το παιχνίδι», ανέφερε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Μίτροβιτς.

Σχετικά με το ενδεχόμενο για ενίσχυση, από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος. «Μετά το παιχνίδι με την Παρτιζάν, έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, ακολουθούμενο από έναν ακόμη διπλό γύρο της Euroleague. Η εστίασή μας είναι σε αυτούς τους επερχόμενους αγώνες. Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάποιον και αν θα υπογράψουμε κάποιον», είπε αναλυτικά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*