Home / Άλλα Σπόρ / Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Αϊβαλιώτης

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Αϊβαλιώτης

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Χάρης Αϊβαλιώτης. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή του 32χρονου διεθνούς τερματοφύλακα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα πόλο ανδρών, ώστε να διεκδικήσει μαζί του την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της μεθεπόμενης σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χάρη Αϊβαλιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1990 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo.

Ο Χάρης Αϊβαλιώτης “εξαργύρωσε” την πολύ καλή φετινή παρουσία του, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ Domus Ergo.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Χάρης Αϊβαλιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τους αδερφούς Νικολαΐδη, τον έφορο, Τάσο Πετρίδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*