Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Συνέχεια των πλέι οφ… αποκλειστικά με Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Συνέχεια των πλέι οφ… αποκλειστικά με Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Στη Σούπερ Λιγκ

Αθήνα
Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:30) θα συνεχιστεί η δράση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας». Και αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε το άλλο ματς της ημέρας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, αφού η «Ένωση» θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη (17/5).

Άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας του Συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Ιωάννη Τουμπακάρη (Αθηνών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης).

Εκτός ο Μαμούτε μέσα ο Μαρινάκης

Την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον τεχνικό του συλλόγου Αντρέα Στραματσόνι να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Εκτός έμεινε ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Αντιθέτως, στους… εκλεκτούς βρίσκεται ο Νίκος Μαρινάκης.

Εκτός αποστολής, έμειναν και οι Κλωναρίδης, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς που συνέχισαν το πρόγραμμά τους.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική, στημένα και παιχνίδι.

Με 20 παίκτες ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Ο Βλάνταν Ιβιτς πήρε 20 παίκτες στην αποστολή του ΠΑΟΚ δεδομένου πως η ομάδα του θα παραμείνει ως την Τετάρτη για τον τρίτο αγώνα προς τον Πανιώνιο. Ετσι ο Ρόμπερτ Μακ θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά.

Δεν συνέβη το ίδιο και με τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα «ανεβάσει στροφές» τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δώσει το παρών στο ματς της Τετάρτης (18/5) κόντρα στον Πανιώνιο, εφόσον το πρόγραμμα εξελιχθεί κανονικά.

Από κει και πέρα, πίσω θα μείνει και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγώνες χρειάζεται ν’ αποκτήσει ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες, καθώς και ο Εγιάλ Γκολάσα που έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατ, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζιόλης, Πέλκας, Αντόνις, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μακ και Αθανασιάδης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*