Home / Άλλα Σπόρ / Συνάντηση ΣΕΓΑΣ με διοίκηση ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Συνάντηση ΣΕΓΑΣ με διοίκηση ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Η Σοφία Σακοράφα συναντήθηκε την Τρίτη με την πρόεδρο του ΔΣ του ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά, Μερόπη Μοσχογιάννη, και εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας και τους μετέφερε τη θέση του ΣΕΓΑΣ όσον αφορά την έξωση των αθλητών στίβου από τους ξενώνες του Αθλητικού Κέντρου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μετά την συνάντηση τόνισε πως: «Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, με όποιον τρόπο θέλουν αγνοώντας και τους δικούς τους νόμους και κυρίως αγνοώντας και παραβλέποντας την Ομοσπονδία και τους αθλητές.

Θέλω να δηλώσω ότι η Ομοσπονδία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προασπίσει τα συμφέροντά της και κυρίως τα συμφέροντα των αθλητών και των συλλόγων της. Θα προσθέσω ότι μου προκαλεί πολύ μεγάλη απορία η απουσία της ΓΓΑ κατ’ αρχήν, του αρμόδιου υπουργείου δηλαδή, αλλά και η αφωνία του κ. Υφυπουργού σε σχέση με αυτό που γίνεται το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται στον δρόμο αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές μας, σε άσχημη, μάλιστα, ψυχολογική κατάσταση. Αθλητές υψηλού επιπέδου που σε λίγες ημέρες θα πρέπει να προετοιμαστούν για να πάρουν μέρος σε κορυφαίες διοργανώσεις. Πρέπει ο κ. Υφυπουργός, τώρα, εδώ και τώρα, να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Και αυτό που πρέπει να αποφασίσει είναι ότι δεν θα μετακινηθεί κανένας αθλητής από τον Άγιο Κοσμά μέχρι νεωτέρας και μέχρι, έτσι όπως ορίζει ο νόμος, να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες».

Μέλη της διοίκησης και των επιτροπών, αθλητές και προπονητές, συμμετείχαν στη συνάντηση με τη διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά. Στη συνάντηση παρόντες από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ήταν ο Α’ ειδικός γραμματέας, Παναγιώτης Δημάκος, η Β’ ειδική γραμματέας, Βούλα Παχατουρίδου, τα μέλη Νίκος Τσώνης, Παναγιώτης Μελαχρινός, Αλέξης Αλεξόπουλος και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά.

Εκ μέρους του ΚΚΕ παραβρέθηκε ο βουλευτής Νότιας Αττικής, Γιάννης Γκιόκας.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής ρίψεων, Χρήστος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του ΣΕΠΚΑ, Φλώρα Ρεντούμη, ο εκπρόσωπος των πρωταθλητών στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Νυφαντόπουλος, και οι προπονητές, Μανώλης Καραγιάννης, Ηλίας Κώστας, Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Γιώργος Οικονομίδης.

Την προσπάθεια της διοίκησης ενίσχυσαν οι πρωταθλητές της Εθνικής ομάδας, Μιχάλης Αναστασάκης, Σπύρος Δουκατέλης, Κώστας Νάκος, Δέσποινα Μουρτά, Ορέστης Ντουσάκης, Γιάννης Κορακίδης, Άννα Κιάφα, Κορίνα Πολίτη, Ανδριάννα Φέρρα, Μαρία Μαγκούλια, Ελένη Πόλακ, Κατερίνα Κούτλη κ.α.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*