Home / Ποδόσφαιρο / Συμφώνησαν Ρεάλ Μαδρίτης – Πολ Πογκμπά!

Συμφώνησαν Ρεάλ Μαδρίτης – Πολ Πογκμπά!

Σε συμφωνία με τον Πολ Πογκμπά για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το «Sky Italia» και πλέον απομένει το δύσκολο κομμάτι: Να τα βρει με την Γιουβέντους.

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Italia», ο Φλορεντίνο Πέρεθ συναντήθηκε προ ημερών με τον εκπρόσωπο του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα και συμφώνησαν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικά 40 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Πλέον, απομένει το δυσκολότερο κομμάτι, να τα βρει δηλαδή με την Γιουβέντους, η οποία βάσει δημοσιευμάτων έχει θέσει ως ποσό εκκίνησης για την παραχώρηση του Πογκμπά ένα ποσό μεταξύ των 100 και 120 εκατ. ευρώ!

Ο 23χρονος μέσος είναι ο βασικός φετινός μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο πρόεδρος του συλλόγου είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να τον πάρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Ο Πογκμπά, ο οποίος λάνσαρε χθες ένα νέο κούρεμα με σχέδιο έναν… κόκορα στο κεφάλι του, αγωνίζεται στην Ιταλία από το 2012, έχοντας έκτοτε στο ενεργητικό του 178 συμμετοχές με 34 γκολ και έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, και δύο ιταλικά Super Cup.

Μερικά από τα φετινά καμώματά του

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*