Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Συζητάει για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

«Συζητάει για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

Στις συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Αλ Χιλάλ και την πλευρά του Κάρλος Εντουάρντο αναφέρεται βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Εντουάρντο, παρότι απαιτούνται αρκετά χρήματα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Αλ Χιλάλ.

Στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον 26χρονο άσο στάθηκε η ιστοσελίδα «Globoesporte», η αναφέρει στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή που δείχνει πως θέλει να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

«Ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη που τον Γενάρη ήθελε η Κορίνθιανς είναι κι άλλοι σύλλογοι, όπως οι Νις και Σπόρτινγκ. Ο δυνατός Ολυμπιακός επιχειρεί να τον πάρει, αλλά και οι άλλες δύο ομάδες έχουν συζητήσεις με τους Άραβες. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μαρτσέλο Πινέιρο, μάς είπε ότι ξέρει για τις προτάσεις κι ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ. Κατά τον Πινέιρο πρέπει πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να τα βρουν με τους Άραβες, με τους οποίους ξέρει ότι υπάρχει άμεση επαφή των ομάδων που θέλουν τον Εντουάρντο. Ο μάνατζερ διέψευσε ότι είναι εν γνώση του συνομιλία της Νις με την Αλ Χιλάλ και τόνισε ότι για να γίνει η μεταγραφή πρέπει να ικανοποιηθεί κι ο σύλλογος κι ο παίκτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή κοστίζει 8 εκατ. ευρώ», αναφέρει το ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*