Home / Μπάσκετ / NBA / Συγκίνηση στην τελευταία παρουσίαση στον Κόμπι (video)

Συγκίνηση στην τελευταία παρουσίαση στον Κόμπι (video)

Συγκίνηση, αποθέωση από το κοινό και υπόκλιση από όλους τους μεγάλους. Η τελευταία παρουσίαση του Κόμπι Μπράιαντ είχε τα πάντα.

Το ΝΒΑ ξέρει να τιμά τους θρύλους του και το απέδειξε περίτρανα στην περίπτωση του Κόμπι Μπράιαντ. Με ένα τελετουργικό οκτώ λεπτών ο 37χρονος σταρ παρουσιάστηκε από τους Λέικερς στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Ο τεράστιος Μάτζικ Τζόνσον έκανε τη μεγάλη τιμή στον απερχόμενο ηγέτη της ομάδας να πει δυο λόγια και να ζεστάνει το Staples Center. «Ήταν 20 χρόνια τελειότητας. Ο Κόμπι Μπράιαντ ποτέ δεν μας κορόιδεψε, έπαιξε ακόμη και τραυματίας και ήταν εκεί πάντα για μας. Κι έχουμε πέντε πρωταθλήματα για να το αποδεικνύει. Είναι η μεγαλύτερη διασημότητα που έχει αυτή η πόλη εδώ και 20 χρόνια. Είναι ο σπουδαιότερος που φόρεσε ποτέ αυτή τη φανέλα. Έχει 19 ρεκόρ για τους Λέικερς και 9 σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Πέτυχε τόσες φορές πάνω από 50 πόντους και όλοι θυμόμαστε που βρισκόμασταν όταν έβαλε 81», είπε ο Μάτζικ.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ, συνοδοιπόρος του σε τρία πρωταθλήματα, άλλοτε εχθρός του αλλά πλέον καλός του φίλος, δεν έλειπε από τη βραδιά του Κόμπι. «Ήταν χαρά που υπήρξα συμπαίκτης και αντίπαλός σου. Είσαι ο κορυφαίος Λέικερ όλων των εποχών. Συγχαρητήρια για τη μεγάλη καριέρα σου».

Εν συνεχεία παρέλασαν από το video wall μηνύματα από τους κορυφαίους: Λεμπρόν, Ντουράντ, Γουέιντ, Νοβίτσκι, Γκαρνέτ, Καρμέλο, Κάρι, Πάου Γκασόλ, ακόμη κι από τον Όντομ, το Γκρεγκ Πόποβιτς και Φιλ Τζάκσον, αλλά ΚΑΙ τον Τζακ Νίκολσον.

Ο Κόμπι παρακολουθούσε ευλαβικά, με εμφανή τη συγκίνησή του, αλλά δίχως να αφήσει τα συναισθήματά του να τον καταβάλουν.

Κι όταν ολοκληρώθηκε το τελετουργικό, το κοινό των Λέικερς χάρισε ένα μακρόσυρτο standing ovation στον ηγέτη του, με το «Κόμπι-Κόμπι» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*