Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στραματσόνι: «Είχα προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω στη μέση το πρότζεκτ»

Στραματσόνι: «Είχα προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω στη μέση το πρότζεκτ»

Την αποκάλυψη πως είχε δύο προτάσεις από την Ιταλία, αλλά επέλεξε να συνεχίσει το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι. «Να δυναμώσουμε με τις μεταγραφές», τόνισε.

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε στους συμπατριώτες του πως είχε δύο προτάσεις από την Ιταλία αλλά επέλεξε να μείνει στον Παναθηναϊκό, αφού έλαβε διαβεβαιώσεις πως η ομάδα όχι απλώς δεν θα αποδυναμωθεί, αλλά θα ενισχυθεί κιόλας.

«Δέχθηκα δύο προτάσεις από ιταλικές ομάδες, αλλά δεν είναι σωστό ούτε για αυτές, ούτε για τον Παναθηναϊκό να τις αναφέρω. Και ούτως ή άλλως δεν είχα ποτέ σκοπό να φύγω και να αφήσω στην μέση το πρότζεκτ. Απλά ήθελα από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώσει τις φιλοδοξίες της ομάδας και να μου υποσχεθεί ότι θα κρατήσουμε τους δύο καλύτερους παίκτες μας. Συμμετέχουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρέπει να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά», τόνισε στον ιταλικό Τύπο.

Πάντως η προοπτική του επαναπατρισμού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο για το μέλλον: «Σίγουρα υπάρχει. Αλλά για τώρα όλη μου η ενέργεια και η προσοχή είναι στον Παναθηναϊκό και στην επόμενη σεζόν», ανέφερε ο «Στράμα».

Όσο για τους παίκτες που παρακολουθεί από την ιταλική αγορά, είπε: «Όταν έχεις δουλέψεις με κάποιους παίκτες έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα όταν τους προσεγγίζεις. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά πρόθεση του ιδιοκτήτη είναι να δυναμώσει την ομάδα για να είναι ανταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και στην Ιταλία αγωνίζονται πολύ καλοί παίκτες».

Μιλώντας για την εμπειρία του στην Ελλάδα, ανέφερε: «Είναι πολλές. Όταν προπονείς στο εξωτερικό ωριμάζεις. Είμαι τυχερός που στα 39 έχω φτάσει σχεδόν 200 παιχνίδια στους πάγκους των Ίντερ, Ουντινέζε και Παναθηναϊκού», ενώ μιλώντας για τις διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας σημείωσε: «Τέσσερις ομάδες, εμείς, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είμαστε πάνω από τους υπόλοιπους. Συνολικά σε τεχνικό επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κατώτερο του ιταλικού, προφανώς για οικονομικούς λόγους, αλλά σε ό,τι αφορά το πάθος είναι στο ίδιο επίπεδο».

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*