Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Στο… σφυρί για φιλανθρωπικό σκοπό η φανέλα του Βλαχοδήμου

Στο… σφυρί για φιλανθρωπικό σκοπό η φανέλα του Βλαχοδήμου

Συνέχεια στο κοινωνικό του έργο δίνει ο Παναθηναϊκός, βγάζοντας σε δημοπρασία τη φανέλα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, Charity Idols, με τα χρήματα να πηγαίνουν στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων για την αποκατάσταση βρεφών και παιδιών ηλικίας έως 5 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Με τη φανέλα του νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Βλαχοδήμου να βγαίνει σε δημοπρασία, συνεχίζουμε να προσφέρουμε τη ζεστασιά μας στα παιδιά.

Ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια των φιλάθλων του βοηθά στην αποκατάσταση βρεφών και παιδιών ηλικίας έως 5 ετών που είναι παραμελημένα ή κακοποιημένα και χρειάζονται το ενδιαφέρον μας για να ξαναβρούν το παιδικό τους χαμόγελο.

Γι’ αυτόν το σκοπό, σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, η ΠΑΕ διαθέτει στον Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols τη φανέλα του MVP της αναμέτρησης με την υπογραφή του.

Αυτή τη φορά ο επιθετικός μας και MVP της αναμέτρησης ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (21/02/16), Παναγιώτης Βλαχοδήμος, προσφέρει εκ μέρους του Συλλόγου την φορεμένη, κοντομάνικη και υπογεγραμμένη χειρόγραφα από τον ίδιο φανέλα, της εταιρείας PUMA, σε μέγεθος Medium. Ταυτόχρονα με την παράδοση της φανέλας του ποδοσφαιριστή μας, παρέχεται πιστοποιητικό γνησιότητας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Charity Idols μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική δημοπρασία για έναν σκοπό σημαντικό που αλλάzει τη ζωή μικρών παιδιών.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:55

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφοράς σας.

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*