Home / Tennis / Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Τσιτσιπάς

Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Τσιτσιπάς

Στο πλευρό των πυρόπληκτων στέκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καλώντας τους ακόλουθούς του στο Instagram να συνδράμουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο 22χρονος τενίστας μοιράστηκε το μήνυμά του στα social media, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες για το έργο φορέα που συγκεντρώνει χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους και ζώα.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.

Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Τσιτσιπάς: Στο πλευρό των πυρόπληκτων

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*