Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Στο πλευρό του Λιόλιου ο Ζεϊμπέκης

Στο πλευρό του Λιόλιου ο Ζεϊμπέκης

Την απόφασή του να στηρίξει τον συνδυασμό «Δώσε Πάσα» του Βαγγέλη Λιόλιου στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ έκανε γνωστή ο Νίκος Ζεϊμπέκης.

Πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας στον Δήμο Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, με μακρά πορεία στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον οποίο υπηρέτησε τόσο από το πόστο του παίκτη όσο και αυτό του παράγοντα.

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης, προέβη στην παρακάτω δήλωση στο dwsepasa.gr:

«Μετά από 4 δεκαετίες στα γήπεδα του μπάσκετ, νιώθω πως είναι χρέος μου να βοηθήσω κι εγώ στην αλλαγή σελίδας για το άθλημα που με αγκάλιασε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου.

Με τον κύριο Λιόλιο μας συνδέει μια κοινή αντίληψη για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί μια σύγχρονη ομοσπονδία και ένα κοινό όραμα για το που θέλουμε να βρισκόμαστε ως ελληνικό μπάσκετ την επόμενη δεκαετία.

Συντάσσομαι κι εγώ λοιπόν στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, δηλώνοντας επισήμως την υποψηφιότητά μου για το Δ.Σ. της ΕΟΚ, έχοντας έναν και μόνο στόχο, να παραδώσουμε ένα καλύτερο μπάσκετ στα παιδιά μας.

Παράλληλα, χαίρομαι ακόμη περισσότερο που βρίσκω συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, ανθρώπους που εκτιμώ βαθύτατα, όπως ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Λάμπρος Τάκης.

Η Θεσσαλονίκη ενωμένη, μπορεί και πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη ημέρα του αγαπημένου μας αθλήματος.

Εδώ γεννήθηκε το ελληνικό μπάσκετ, εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα κι από εδώ ξεκίνησε για να κατακτήσει στη συνέχεια την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για τον κοινό στόχο, το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ζεϊμπέκης».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*