Home / Μπάσκετ / Euroleague / Στο πλευρό του Βόβορα στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Σερέλης!

Στο πλευρό του Βόβορα στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Σερέλης!

Προσθήκη-έκπληξη στο νέο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού! Ο Χρήστος Σερέλης συμφώνησε με τους «πράσινους» και θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος επιστρέφει στον πράσινο πάγκο αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο του Λαυρίου τα τελευταία 17 χρόνια και την περασμένη σεζόν οδήγησε την ομάδα μέχρι τους τελικούς της Stoiximan Basket League και την έξοδο στην Ευρώπη (BCL) για πρώτη φορά στην ιστορία του, αποχωρεί από την ομάδα που δημιούργησε για να πλαισιώσει τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, όλα δείχνουν πως θα καθίσει για πρώτη φορά στον πράσινο πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο… Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν πεπειραμένο βοηθό προπονητή, αφού πέραν του Δημήτρη Πρίφτη θα τον ακολουθήσει στην έξοδο και ο Βασίλης Σίμτσακ. Αντίθετα, με την προσθήκη του Χρήστου Σερέλη στο τιμ, λογικά θα παραμείνει και ο Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του στο Λαύριο.

Όσο για το Λαύριο; Ο Σάββας Καμπερίδης αναμένεται να είναι προπονητής ως το τέλος της σεζόν παίρνοντας προαγωγή από βοηθός σε head coach.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*